Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

вівторок, 30 серпня 2011 р.

Хлопець виніс вкрадених змій у своїх штанах..)

Зловмисник продав змій у зоомагазин неподалік. Він оцінив маленьких удавів в 175 доларів за кожного, тоді як реальна середня вартість тварини становить близько 800 доларів.

Житель передмістя Фінікса, штат Аризона, викрав із зоомагазину дитинчат удавів-альбіносів та інших екзотичних плазунів і виніс тварин з торгового приміщення, поклавши їх у кишені своїх штанів.
Як повідомляється, інцидент стався в кінці липня, проте поліція зуміла вийти на слід 22-річного Еріка Фігла і заарештувати його тільки у вівторок, 23 серпня.
Перш ніж відшукати молодого зловмисника, поліція ознайомилася з записами камер відеоспостереження, встановленими в магазині. На кадрах вони побачили хлопця, який прийшов в зоомагазин, відкрив один з контейнерів зі зміями, дістав кілька дитинчат і прибрав в кишеню.
Пізніше Фігл знову завітав в той же зоомагазин і вкрав ще кілька тварин. Потім він продав змій у зоомагазин неподалік. Зловмисник оцінив маленьких удавів в 175 доларів за кожного, тоді як реальна середня вартість тварини становить близько 800 доларів.
Наразі хлопцю пред'явлені звинувачення в скоєнні крадіжки та незаконному продажі вкраденого майна. Як себе почувають змії, які вчинили невелику подорож в штанах Фігла, не повідомляється.
Джероело: http://tsn.ua/tsikavinki 

Немає коментарів:

Дописати коментар