Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

середу, 31 серпня 2011 р.

Street Workout

Це новий напрям у спорті, який базується навколо тренувань з власною вагою. Основна ідея полягає в тому, що для того щоб бути сильним, здоровим і красивим - не потрібно ніяких додаткових фінансових вкладень, необов'язково тренуватися з залізом, купувати дивні біодобавки й тренажери, сидіти на небезпечних дієтах. Достатньо правильно харчуватися і регулярно тренуватися.

Street Workout - це силовий вид спорту, який базується на підвищенні своєї фізичної сили за допомогою власної ваги, тобто заняття на турнику, брусах, різних видах снарядів для спортивної гімнастики які є мабуть у кожноу дворі нашої країни.

Різні види підтягувань на турнику віджимання на брусах та від підлоги, виконання різних силових та гімнастичних елементів розвивають наше тіло, укріплюють м'язи та з'язки, допомагають розвинути силу та виносливість.

У Street Workout катигорично забороняється курити, вживати спиртні напої та різні наркотичні речовини тому люди які займаються цим видом екстремального спорту стають сильнішими не тільки фізично, а й духовно, вони починають розуміти сенс диття, а також досконало пізнають властивості власного тіла... 

Немає коментарів:

Дописати коментар