Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

вівторок, 30 серпня 2011 р.

David Guetta


David Guetta - справжня людина-легенда. Прекрасний музикант, діджей, що тонко відчуває аудиторію, удачливий промоутер і справжній світський лев являє сьогодні світу разючий приклад життєвого успіху. Подібно до царя Мідаса, David Guetta перетворює на золото все, до чого б не доторкнувся.

David Guetta народився 7 листопада 1967 року в Парижі. У віці сімнадцяти років, David Guetta починає працювати діджеєм в паризькому клубі Broad Club. Спочатку, він грав популярні пісні, але в 1987 році, він відкрив для себе жанр хаус. Наступного року David Guetta починає вести свої власні вечірки. У 1994 році, David Guetta, спільно з вокалістом Робертом Оуенсом, випускає свій перший сингл - Up & Away. У 1995 році, David Guetta стає менеджером нічного клубу Le Palace і продовжує організовувати вечірки. Тоді David Guetta почав виступати пліч-о-пліч із такими знаменитостями як Little Louie Vega, Eric Morillo, David Morales і Roger Sanchez, багато чому навчившись у цих визнаних майстрів своєї справи.
 
10 червня 2002, David Guetta випускає дебютний сольний альбом - Just a Little More Love. Було продано більше 300 000 копій альбому. У тому ж році, він випускає сингл Love Don't Let Me Go.

У 2003 році, David Guetta випускає компіляцію під назвою Fuck Me I'm Famous. Вона містила трек Just For One Day (Heroes) - ремікс пісні Девіда Боуї.

Безцінний досвід промоутерства дуже знадобився David Guetta, коли він почав організовувати свої власні вечірки F**k Me I `m Famous. Чудовий смак дозволив David Guetta підбирати для цих parties ідеальний музичний супровід, а велике коло знайомств David Guetta було гарантією того, що кожного разу F**k Me I `m Famous збирали дуже вишукану публіку. Не минуло й року, як про F**k Me I `m Famous заговорили як про найбільш респектабельну вечірку Парижа.

Другий сольний альбом - Guetta Blaster, був випущений 13 вересня 2004.

 18 червня 2007 David Guetta випускає третій сольний альбом - Pop Life. Головний сингл альбому Love Is Gone зайняв перше місце в American Dance Chart і потрапив в Billboard Hot 100.

Також David Guetta продовжує виступати в багатьох країнах, рекламуючи свій новий альбом. У 2008 році, він разом зі своєю дружиною Кеті організовує виступ, під назвою «UNIGHTED». Крім самого David Guetta, також виступали Tiesto, Carl Cox, Жоакім Гарро і Мартін Солвейг.

Починаючи з квітня 2009 року, David Guetta вів своє радіо-шоу Fuck Me I'm Famous, в ефірі інтернет-радіостанції RauteMusik.FM. Пізніше шоу стали проводити на радіостанції Radio 538, кожну п'ятницю, відразу після Tiesto's Club Life.

16 червня 2009, група Black Eyed Peas випускає спродюсований David Guetta сингл I Gotta Feeling. Сингл займав верхні строчки чартів у сімнадцяти країнах, а також став найбільш скачуваної піснею у Великобританії (більше мільйона проданих копій) і в США (шість мільйонів проданих копій).
 
21 серпня 2009, David Guetta випускає свій четвертий сольний альбом - One Love. Перший сингл з альбому - When Love Takes Over, виконаний спільно з Келлі Роуленд, досяг першого місця в UK Singles Chart. Другий сингл - Sexy Bitch, виконаний David Guetta спільно з Akon, також піднявся на першу сходинку хіт-парадів.

Також у 2009 році, David Guetta зайняв третє місце в списку кращих діджеїв за версією DJ Mag Top-100.

2 грудня 2009, на 52-ій церемонії вручення премії «Греммі», David Guetta номінувався на чотири нагороди: в категорії «Запис року» за пісню I Gotta Feeling, у категорії «Кращий електронний / танцювальний альбом» за альбом One Love, в категоріях «Кращий танцювальний запис» та «Кращий ремікс» за пісню When Love Takes Over. У номінації «Кращий ремікс», David Guetta отримав «Греммі».

Сьогодні David Guetta залишається тільки пожинати плоди свого феноменального успіху. Заходи під маркою F**k Me I `m Famous проходять в кращих клубах континентальної Європи, лондонському The Cross і ібіційскій Pacha. Його запрошують грати на приватних вечірках аристократичних родин Європи, на найбільш розкішних яхтах і найбагатших віллах Лазурного берега. Також у портфоліо David Guetta - спеціальне afterparty після Гран-прі Монте-Карло Formula 1, на якому були присутні Міхаель Шумахер, Жак Вільньов і Хуан-Пабло Монтойя.

У 2010 році David Guetta став DJ#2 у світі за версією DJ Mag Top-100, обігнати невблаганний натиск божевільного генія хауса David Guetta зміг тільки Armin van Buuren.

Немає коментарів:

Дописати коментар