Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

вівторок, 30 серпня 2011 р.

Логотипи Євро-2012

Центральний елемент українського логотипу Євро-2012 - квітка соняшнику, один з найулюбленіших і найвідоміших українських образів. У соняшнику, який так схожий на сонце, є життя, енергія і радість. Легке написання слова Україна і деяке рукоділля передають вільний, творчий дух країни.
Офіційним талісманом чемпіонату Євро-2012 стали два брати-близнюки Славек і Славко, одягнуті в національні кольори країн.

На емблемі Києва зображено засновників міста братів Кия, Щека і Хорива та їхню сестру - Либідь. В основі логотипу Харкова лежить образ фонтану "Дзеркальная струя". На емблемі Львова зображено п1ять будинків. які символізують культуру, національності, конфесії, які існували в місті ще з дня його заснування. Донецьк представлений зображенням териконів та троянд.
На емблемі Гданська, великого порту в Балтійському морі, в якості ключового візуального елемента зображений бог моря Нептун. На логотипі Познані розміщений викладений зірочками м'яч, тоді як Варшаву традиційно символізує русалкаю В основу логотипу Вроцлава ліг образ знаменитого Грюнвальдського моста.

Немає коментарів:

Дописати коментар