Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

вівторок, 30 серпня 2011 р.

Armin Van Buuren

Armin Van Buuren
 

Armin Van Buuren народився в музичній сім’ї, з раннього дитинства він відчував пристрасть до музики. Його надихала музика Jean Michel Jarre і ремікси Ben Liebrand. У 10 років його мама виграла комп’ютер, і у Арміна відразу ж проявився інтерес до нього. Він почав освоювати програми для створення музики, і перші зароблені гроші він витратив на дві вертушки, потім почав робити ремікси, а в 16 років купив собі свій перший семплер. Зробивши свій перший ремікс, він зважився відправити його Бену Лібранду, що і вплинуло на його подальшу музичну кар’єру. 
       У 1995 році Армін надходить у Лейденський університет, де починає вчитися за фахом Юриспруденція.
      Першим релізом Armin Van Buuren був “Push”. Першим синглом, що приніс йому успіх, став “Blue Fear”, випущений на лейблі “Cyber Records” і потрапив в великобританський чарт. На цій же фірмі “Cyber Records” був випущений сингл “Communication”, який справив фурор на Ібіці влітку 1999 року і також потрапив у великобританський чарт на 18 позицію в 2000 році. На зароблені гроші Армін купив собі більш сучасне обладнання.  
 


На початку 1999 року він заснував свій лейбл “Armind” спільно з “United Recordings”. Першим релізом, випущеним на під псевдонімом “Gig”, став сингл One, другим релізом був Touch Me під псевдонімом “Rising Star”. Коли був випущений третій реліз під псевдонімом “Gimmick” – Free, можна було з упевненістю сказати, що Armin Van Buuren-у вдалося поставити свій лейбл на ноги. Також під псевдонімом “Gaia” був випущений 4 Elements.

 

  
На лейблі “Black Hole Recordings” спільно c Tiеsto були випущені Wonder Where You Are? (під псевдонімом “Major League”) і Eternity (під псевдонімом “Alibi”). Потім, об’єднавшись з System F (Ferry Corsten), Armin Van Buuren записав ще один сингл під назвою Exhale.
У 2001 році він запускає в ефір власне 2-годинне радіо-шоу “A State Of Trance” на радіо “ID & T”, яке на даний момент офіційно мовить на 23 радіостанціях. Також на своїх лейблах “A State Of Trance” і ArminD він випускає найкращі композиції Trance-музикантів.




Armin Van Buuren тричі став найкращим Dj-єм світу за версією впливового видання DJMag – у 2007, 2008 та 2009 роках.
На даний момент Armin Van Buuren пише музику і гастролює по всьому світу, зокрема в грудні 2010 він виступить в україні зі своїм шоу Armin Only: Mirege. Останній альбом Арміна Ван Бюрена Mirage вийшов в вересні 2010 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар