Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

неділю, 15 травня 2011 р.

Міка Ньютон виборола 4 місце на Євробаченні 2011

Україна посіла четверте місце у фіналі "Євробачення-2011". Міка Ньютон і її пісня "Ангел" отримали в сумі 159 балів. А переміг у конкурсі дует "Елла і Нікі" з Азербайджану. Їх пісня отримала 221 бал.
По 12 балів українській учасниці поставили Вірменія, Словаччина та Азербайджан. Росія поставила Міці Ньютон 10 балів.

Результати голосування від України в прямому ефірі "Євробачення" оголосила співачка Руслана, яка була переможницею цього конкурсу в 2004 році. Українці поставили 12 балів Грузії.
Росія, яку представляв Олексій Воробйов з піснею Get You, отримала від України 8 балів. У загальному заліку Росія зайняла 16 місце.
Відзначимо, що глядацьке голосування відбувалося за допомогою смс і телефонних дзвінків. Крім того, свої оцінки кожному з конкурсантів ставило журі у складі п'яти професіоналів у музичній сфері від кожної країни. За правилами конкурсу, голоси журі і глядачів у результаті діляться наполовину, і таким чином виводиться загальний бал.
Глядачі та журі з Україною за Міку Ньютон не голосували. Відповідно до правил "Євробачення", оцінювати можна тільки конкурсантів з інших країн-фіналісток.
Що стосується виступу Міки Ньютон, то він став одним з найбільш яскравих і оригінальних на "Євробаченні-2011". Разом зі співачкою в номері брала участь відома художниця з Євпаторії Ксенія Симонова.
Пісочна анімація у виконанні Симонової була присвячена "ангельській" темі. На величезному екрані глядачі побачили історію дівчинки-сироти, якій допомагає ангел-охоронець.


Сама Міка була одягнена в світле плаття із золотими крилами. Номер вийшов дуже зворушливим. Український виступ, за оцінками журналістів, став одним з найбільш гармонійних на нинішньому "Євробаченні".
Нагадаємо, "Євробачення-2011" проводила Німеччина. Конкурс проходив у Дюссельдорфі на сцені Dusseldorf Arena.

Немає коментарів:

Дописати коментар