Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

вівторок, 30 серпня 2011 р.

Х-фактор

Шоу «Х-фактор» - це найпопулярніше у світі вокальне талант-шоу! Телеканал СТБ надає унікальну можливість кожному бажаючому прийти й довести всій країні, що він уміє співати! Переможець шоу одержить титул кращого виконавця країни й винагороду в розмірі 2 мільйони гривень!

Взяти участь у проекті може кожен, кому виповнилося 14 років. Ви можете бути професіоналом або аматором, мати досвід виступів на сцені, співати тільки для рідних або ніколи до цього не виступати перед публікою, ви можете співати в будь-якому жанрі, брати участь самостійно або цілою вокальною групою.

Кастинги проекту проходять у всіх великих містах України, де серед численних претендентів журі обирає 100 осіб, які продовжують боротьбу в наступному турі - тренувальному таборі. За кілька днів учасникам дається можливість розкрити свій творчий талант, виконавши запропоновані їм пісні, на підготовку яких у них мінімум часу. Тих, хто успішно проходить це нелегке випробування, чекає заключний відбірний тур, де їм треба буде довести суддям, що саме вони гідні бути в їхній команді й заслуговують на звання кращого виконавця країни.


Журі
Йолка
Неординарна, яскрава співачка Йолка, виконавиця хітів «Девочка-студентка», «Девочка в «пежо», «Город обмана» та «Мальчик-красавчик» - єдина дама в чоловічому колективі суддів «Х-фактора».


Сергій Сосєдов
Сергій Сосєдов - відомий журналіст, музичний критик, постійний член журі на проектах «Ты - Суперстар!»(2007) і «Суперстар-2008».


Сєрьога
Репер Сєрьога, прозваний шанувальниками «слов'янським Емінемом», став другим членом журі українського «Х-фактора». Сєрьогу в Україні знають завдяки хітам «Загубили Лялю», «Кукла», «Возле дома твоего», «Мел судьбы» та «Черный бумер».


Ігор Кондратюк
Його обожнюють мільйони українців. Він відкрив сотні співочих талантів. Автор та ведучий найпопулярніших телевізійних проектів, найдосвідченіший суддя, продюсер Ігор Кондратюк. 


Джерело: http://xfactor.stb.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар