Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

суботу, 14 травня 2011 р.

Через комп'ютерний збій більше 22 тисяч людей помилково отримали green card США

Збій комп'ютерної системи став причиною того, що більше 22 тисяч людей помилково отримали повідомлення про перемогу в лотереї на отримання американських імміграційних віз green card.
Про це повідомив журналістам офіційний представник адміністрації США.
Він зазначив, що через проблеми у програмному забезпеченні 90% переможців були обрані з числа тих, хто направив заявки в перші два дні реєстрації.
На частку тих, хто подавав заяву в надії отримати одну з 50 тисяч імміграційних віз у наступні 28 днів, довелося лише 10% "щасливих квитків". Тепер ці результати визнані недійсними, оскільки вони суперечать принципу "чесного довільного відбору".
Лотерея буде проведена заново, але у ній братимуть участь тільки ті, хто направив відповідні документи до 3 листопада минулого року - це майже 20 мільйонів чоловік. Підсумки планується підвести в середині липня.
Фахівці вже усунули збій комп'ютерної системи.
Щорічна лотерея по розіграшу green card, що дають право на постійне проживання і роботу в США, а після п'яти років відкривають можливість для отримання американського громадянства, проводиться відповідно до закону, який був прийнятий в 1990 році. Кожна з країн, які мають право на участь у лотереї, може отримати не більше 7% розіграних віз.

Джерело: http://tsn.ua/tsikavinki

Немає коментарів:

Дописати коментар