Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

суботу, 14 травня 2011 р.

Кицька вигодувала маленьких зайченят

На Кубані домашня киця стала прийомною мамою для маленьких зайченят.
Хазяйка киці Аліси Людмила Калініченко знайшла крихітних зайченят у своєму городі і принесла їх додому. Вони були настільки маленькими, що помістилися на одній долоні.
Спочатку Людмила намагалася поїти вуханів молоком з тарілочки, але нічого не виходило. На щастя, на допомогу прийшла киця Аліса. Вона прийняла зайчат, як діток.
До речі, у Аліси знайшлася подруга "за інтересами" за океаном - улюблена розвага цієї домашньої улюблениці - вилизувати нових домочадців, карликових кроликів.
Нагадаємо, нещодавно ЗМІ розповсюдили інформацію, що в Китаї кицька народила собачку. Власник тварини Чжоу Юн знав, що киця була вагітна, і на початку квітня народила двох кошенят. Коли Чжан Юн пішов, щоб перевірити кошенят після родів, то виявив, що одне з кошенят померло. "Потім я помітив, що інше кошеня дуже дивно виглядає, як собака", - пояснив Чжоу Юн.
Президент місцевої клініки для тварин Лай Ксяюн прийшла в будинок і перевірила кицю-цуценя. Вона сказала, що це неможливо, що кицька може народити собаку.
"Цілком можливо, що киця народила двох кошенят рано-вранці, і одне померло. Тоді вона вийшла надвір і випадково знайшла виводок новонароджених цуценят і взяла одне додому", - стверджує Лай Ксюян.
Як би там не було, але кицька усиновила собачку і вигодовує її, як рідне дитя.

Джерело: http://tsn.ua/tsikavinki

Немає коментарів:

Дописати коментар