Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

вівторок, 1 березня 2011 р.

Літні канікули у Польщі

Польща - одне з найчарівніших місць у світі. Польща розташована в самому серці Європи, є членом Європейського Союзу. Країна є дуже гостинною та безпечною для закордонних туристів, що підтверджують офіціальні міжнародні статистичні показники.
Столицею Польщі є Варшава, не дуже віддалена від інших європейських столиць - з Парижа або Лондона до неї можна долетіти літаком протягом двох годин, а з Берлина та Відня - трохи більше години. Варшава є восьмим найбільшим польським містом.
Ви можете знайти в Польщі все, чого душа бажає - прекрасні гори, широкі пляжі, чисті ріки, густі ліси, історичні монументи світового класу, а найголовніше -  гостинних людей.
Польські міста с тисячорічною історією дають можливість своїм гостям пізнати культуру Польщі, а села та маленькі містечка  - відпочити від метушні сучасного життя. Все це відбувається на фоні захоплюючих дух природних пейзажів, тому що саме природа є найбільшим багатством Польщі: дика, неторкана, більш різноманітна ніж у більшості країн Європи та світу, а крім того легко доступна. Туристи оцінили по достоїнству польську природу, тому кількість бажаючих побачити її постійно зростає.
Територія Польщі займає  1,4 %  усієї поверхні Європи та  0,23 %  усієї сухопутної поверхні планети. Польща у 120 разів більше Ліхтенштейну та у 520 разів більше Сінгапуру. Великопольське воєводство за розміром однакове з Бельгією. Загальна  площа поверхні Польщі - 322500 кв. км (312600 кв. км суши, 1200 кв. км внутрішніх вод та 8700 кв. км територіальних вод).  За розміром Польща займає дев'яте місце серед Європейських держав після Росії, України, Франції, Іспанії, Швеції, Німеччини, Фінляндії та Норвегії, та 63 місце у світі.

Я відвідала Польщу разом зі своїми друзями

















































При нагоді обов'язково відвідайте цю чудову країну і ви не пошкодуєте!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар