Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

вівторок, 1 березня 2011 р.

Про характер розкажуть… родимки))

Напевно, на світі не існує людини, в якої на тілі немає хоча б однієї родимки. Особливо "красномовні" родимки, розташовані на обличчі.
Чим насиченіший колір у родимок, тим яскравішою є особистість. У такої людини сильніше виражені риси характеру, на які вказують родимки. Причому ці риси відіграють важливу роль у її долі.

Родимка на чолі - гарний знак. Зазвичай її хазяїн є активною й працьовитою людиною. Володар таких родимок успішний у справах і щасливий у шлюбі. І чим ближче розташована родимка до середини чола, тим краще.
Людину, яка є власником родимої плями над (або на) правою бровою, очікують багатство й успіх у любові й кар'єрі.
Якщо родимка над (або на) лівою бровою, то її господар, як правило, ледачий і дратівливий, любитель випити. Ця людина зазнає в житті багато розчарувань, у тому числі й у шлюбі.
Родимка біля очей свідчить про чесний і твердий характер, щоправда, її власник має схильність до амурних пригод. Життєвий шлях людини з такою родимкою складається зі зльотів і падінь, радощів і розчарувань.
Родимки на будь-якій частині носа, як правило, вказують на запальний і пристрасний характер, на схильність до амурних пригод. У дружбі ця людина вірна, відкрита й щира. Але водночас, на жаль, є дратівливою, часто зловживає алкоголем. Але однаково в житті на неї очікує успіх, вдалий, навіть щасливий шлюб.
Родимка на щоці свідчить про працьовитість і доброзичливість. Власник її навряд чи коли-небудь розбагатіє, але й не животітиме в злиднях.
А от родимка на будь-якому вусі - безперечний провісник багатства.
Власники родимок на губах найчастіше мають слабке здоров'я, тому їм потрібно упродовж усього життя ставитися до нього уважно.
Родимка на підборідді говорить про спокійну й приязну вдачу. Така людина дуже приємна в спілкуванні, працьовита, любить подорожувати. Їй завжди щастить.
Родимка на шиї обіцяє вдалу кар'єру, щоправда, шлях до успіху може бути досить тернистим.

Немає коментарів:

Дописати коментар