Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

вівторок, 1 березня 2011 р.

Прекрасна пора дитинства


Дитинство... Кажуть, що це найщасливіша пора життя. Але цінувати його ми починаємо тільки тоді, коли воно минає або вже пішло від нас назавжди. 
Часто чуєш: «Якби знову стати дитиною». Майже всі хочуть повернутися хоч На мить у безхмарну і безтурботну пору, коли можна було цілими днями ганятися за метеликами, пускати мильні бульбашки з балкона й газетні кораблики весняними калюжами, годинами розглядати яскраві картинки у великих книгах...  
Але все коли-небудь закінчується, однак закінчення дитинства зовсім не означає втрату мрії. Якщо вона є, у людини завжди знайдеться місце для часточки дитинства, яку вона буде носити з собою в душі. 
І зараз дорослі люди із задоволенням купують ляльок, лише фарфорових, тому що вони солідніші і доросліші, їдять ескімо, лише в кафе, тому що це пристойніше, читають казки, лише в обкладинках для дорослих...
До речі сказати, такі казки, як «Синя птиця», «Маленький принц», «Аліса». найгеніальніші, тому що балансують на тонкій грані між світом дитинства і світом дорослих. 
 Веселі ігри
 Безтурботні сни

Улюблені іграшки

Немає коментарів:

Дописати коментар